LIVRĂM SOLUȚII COMPLETE PENTRU PREZENȚA TA DIGITALĂ.

Îți dorești un website adaptat ultimelor tendințe sau o aplicație personalizată pentru prezența digitală a afacerii tale? Designerii și dezvoltatorii noștri te pot ajuta! Construiește-ți viitorul digital cu partenerul potrivit.

hero-image

Servicii

Înțelegem că doar soluțiile personalizate și creative pot ajuta la depășirea provocărilor cu care se confruntă companiile în acest secol. După ani de experiență în dezvoltarea de soluții software, am observat că instrumentele standardizate nu răspund întotdeauna nevoilor clienților noștri. Înainte de a începe colaborarea, suntem întotdeauna pregătiți și deschiși să analizăm toate aspectele organizației pentru care dezvoltăm o soluție și să luăm în considerare toate nuanțele specifice industriei în care activează. Acest lucru ne permite să creăm de la bun început soluții software flexibile și durabile.


Aplicatii Web si Website-uri

Dezvoltăm soluții având în minte utilizatorul de la început până la sfârșit. 


Impresionează-ți clienții cu soluții care funcționează și arată bine.
 Construim site-uri web și aplicații performante cu design atractiv pentru a vă pune cât mai bine în valoare afacerea.

Rezolvă orice provocare specifică cu care te vei întâlni în afacerea ta cu o soluție personalizată a prezenței tale digitale. Dezvoltăm proiecte  solide, scalabile și sigure care să servească întotdeauna obiectivelor afacerii tale.

Folosim cele mai noi tehnologii pentru ca utilizatorii tăi să rămână mereu fideli produselor tale. 

Aplicatii Web si Website-uri
UI/UX

UI/UX

Fă-ți produsul remarcat cu un design ușor de utilizat, care arată bine. Efectuăm întregul proces UI/UX, de la cercetarea de piață până la design și funcționalități, pentru a-i oferi utilizatorului o experiență reușită..

Îți punem la dispoziție cunoștințele și experiența dobândită în proiectarea a sute de aplicații și interfețe pentru utilizatori pentru a vă rafina produsul – sau a crea unul nou, de la zero. Procesul nostru de proiectare și atenția deosebită pe care o acordăm experienței utilizatorului vă scutește de procese și costurilor inutile, iar rezultatul final va fi o aplicație web atractivă, creată pentru a-i mulțumi pe utilizatorii.

Managementul proiectelor

Concentrează-te asupra strategiei tale de afaceri și lasă detaliile tehnice și munca de implementare a proiectului în seama noastră. Alegem metodologia potrivită pentru fiecare proiect specific pentru a livra produsele rapid și eficient.

Folosind Agile Development & Project Management, ne asigurăm că produsul pe care îl construim se pliază perfect pe dorințele și nevoile clienților.

Managementul proiectelor
Artificial Intelligence & Machine Learning

Artificial Intelligence & Machine Learning

Tehnicile noastre de Machine Learning sunt folosite pentru a rezolva probleme pe care abordările tradiționale de inginerie nu le pot depăși. Machine Learning poate reduce costurile, crește rentabilitatea investiției și poate crea noi capabilități pentru orice industrie.

Integrează tehnologiile inteligente în soluțiile tale digitale. 

Implementăm inteligența artificială și Machine Learning în procesele de afaceri pentru a obține rezultate corecte și relevante din datele pe care le avem la dispoziție.

Cercetarea datelor adaugă valoare afacerii tale detectând modele și tendințe pentru a genera rezultate precise și informații cheie pentru luarea deciziilor. Datele cheie vă pot ajuta să înțelegeți clienții, să îmbunătățiți operațiunile interne și să obțineți rezultate mai bune


Quality Assurance

Asigurați-vă că produsul dvs. digital este la cea mai înaltă calitate posibilă. Ne concentrăm pe prevenirea și remedierea oricăror defecțiuni pentru a îndeplini cele mai exigente cerințe ale proiectului și așteptări ale utilizatorilor.

Soluțiile noastre de testare ajută la reducerea costurilor, la creșterea eficienței și la garantarea performanței ridicate. QA oferă control asupra ciclului de viață al produsului dvs. prin monitorizarea etapelor de dezvoltare și primirea informațiilor despre calitatea produsului.

Quality Assurance
DevOps

DevOps

Accelerate and transform your business with comprehensive DevOps services. We provide end-to-end solutions to attain higher code standards, faster delivery, automation, efficiency, and innovation.

Technical Workshops

Scopul atelierelor ArtGames este acela de a descoperi ce să construiți fără să vă risipiți bugetul. Rezultatul? Alinierea la viziunea și caracteristicile produsului dumneavoastră.

Technical Workshops